S’inicia la formació bàsica d’auxiliar de cuina en el marc del projecte de suport a l’ocupació
El projecte de suport a l’ocupació en el sector de l’hostaleria, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, posa en marxa aquest dilluns la formació bàsica d’auxiliar de cuina. Al llarg de tota la setmana i fins dilluns vinent, 22 d’abril, es faran sis sessions a l’aula gastronòmica del Mercat Municipal amb una durada total de 20 hores.
Aquesta formació és gratuïta i pretén ajudar les persones desocupades o treballadores que millorar la feina o vulguin buscar treball en cuines de restaurants, hotels, bars, guinguetes i càmpings de Sitges.
Durant les jornades, impartides per Eva Sakay i Cristina Casas, els participants podran aprendre a preparar amanides, diverses tapes, tot tipus de salses, plats d’arrossos, cuinar carns i elaborar postres. També rebran coneixements sobre cuina saludable, neteja i ordre de la cuina.
La propera acció del projecte de suport a l’Hostaleria serà el Cara a Cara que tindrà lloc els dies 24 i 25 d’abril de 9 a 15 h al Miramar-Centre Cultural. Les inscripcions per participar-hi es poden formalitzar telemàticament fins al 16 d’abril omplint aquest formulari.
CARA A CARA – (entrevistes ràpides entre empreses i candidats)
- Dates: 24 i 25 d’abril
- Horari: De 9 a 15 h
- Lloc: Miramar-Centre Cultural (c/ Bernat de Fonollar, 19)
- Data límit d’inscripcions: fins al 16 d’abril
- Inscripcions gratuïtes però cal omplir aquest formulari