Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

S’obre el termini per optar a 3 Parades vacants al Mercat Municipal

El període per presentar les sol·licituds de manera telemàtica està obert del 10 al 30 de març de 2023. El procés de selecció dels candidats valorarà el projecte empresarial, que l’activitat proposada complementi l’oferta actual del Mercat Municipal i que es generin llocs de treball.

L’Ajuntament de Sitges convoca un nou concurs públic per atorgar la llicència temporal de 3 parades vacants al Mercat Municipal. Les persones interessades poden sol·licitar del 10 al 30 de març de 2023, una plaça per tenir l’autorització municipal per exercir l’activitat als llocs vacants del Mercat Municipal. La llicència temporal fins a l’adjudicació definitiva serà vàlida des de la data indicada en l’acord d’atorgament i fins com a màxim el 31 de desembre del 2025.

Els criteris, que es tindran en compte per valorar les candidatures, seran el projecte empresarial, si els productes o els serveis no existeixen actualment al mercat municipal, llocs de treball que generarà, que el titular de la parada provingui d’una situació de desocupació de llarga durada (mínim 1 any); sigui jove fins a 25 anys o  persona major de 45 anys en situació de desocupació; o amb tota la unitat familiar a l’atur.

Actualment al Mercat Municipal hi ha un total de 29 parades en actiu amb una tipologia de parades molt diverses relacionada amb l’alimentació o el parament de la llar, entre d’altres. L’horari del Mercat Municipal actualment és de dilluns a dissabte de 8.30 a 14 h i divendres de 17.30 a 20.30 hores

 

Parades vacants i superfície

  • Parada Número 8:  19,68 m²
  • Parada Número 9: 11,89 m²
  • Parada Número 13: 19,06 m² (i traster de la parada número 13: 6,02 m² )

 

 

Presentació de Sol·licituds

Els candidats han de presentar telemàticament la sol·licitud mitjançat instància telemàtica que es troba al portal https://carpeta.sitges.cat/ del 10 al 30 de març.

Entre la documentació que cal presentar hi ha el DNI, el NIF, el projecte empresarial amb el nom dels promotors, el pla econòmic financer, els objectius, estudis de mercat i pla de màrqueting pla de viabilitat de l’empresa, entre d’altres.

Un cop valorades les sol·licituds, els serveis tècnics emetran el resultat a través del portal https://seu.sitges.cat/.

 

Assessorament del CIES Nivell 10

Les persones que vulguin assessorament per elaborar el projecte empresarial poden demanar cita prèvia  i contactar amb el Servei d’Iniciatives Econòmiques de Sitges Nivell 10, de l’Ajuntament de Sitges.

 

Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges (CIES) Nivell 10