Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

S’obre la convocatòria per sol·licitar l’ajut per a la contractació laboral i la millora de l’ocupació per al 2024

• Les sol·licituds s'han de presentar fins al 2 d'agost a www.sitges.cat. L’objectiu és fomentar més contractes laborals.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges obre aquest dimecres la convocatòria de l’ajut destinat a la contractació laboral i la millora de l’ocupació. L’ajut, dotat amb 61.500 euros, es dirigeix a aquelles persones físiques o jurídiques, persones autònomes o empreses, amb seu fiscal al municipi o fora però amb centre de treball a Sitges, i entitats sense ànim de lucre del municipi també legalment constituïdes i inscrites en els registres pertinents, que hagin realitzat contractacions de personal entre l’1 de juliol i el 30 de juny del 2024. Queden fora d’aquesta convocatòria les empreses de treball temporal.

Les sol·licituds es poden presentar de manera telemàtica fins al 2 d'agost a través d’aquest enllaç

Tota la informació es pot consultar a: sitges.cat/ajuts

 

AJUTS ECONÒMICS PER AL 2024 

L’Ajuntament de Sitges impulsa dos ajuts econòmics per a empreses i autònoms dedicats a l’emprenedoria i també a l’ocupació. L’objectiu és contribuir a facilitar que els treballadors tinguin contractes fixos i ajudar les persones que emprenen en el moment inicial de la creació de noves empreses o negocis. El consistori destina un total de 116.562,12 euros, dels quals 55.000 euros seran per a l’ajut per al foment de l’emprenedoria i la creació d’empreses noves, i 61.562,12 euros, euros a l’ajut per al foment de la contractació i la millora de l’ocupació. 

 

   Ajuts econòmics 2024 

  • Per fomentar la contractació laboral i la millora de l’ocupació. Termini obert del 3 al 2 d'agost: tràmit
  • Per fomentar l’emprenedoria i la creació de noves empreses. Termini obert fins al 26 de juliol: tràmit