Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

S’organitza un taller per entendre la factura de l’aigua adreçat a la gent gran

Les persones que assisteixin a la xerrada podran conèixer consells per estalviar aigua i resoldre dubtes sobre la factura. Alhora també s’obsequiarà a tots els assistents amb un difusor per a les aixetes. Les inscripcions es poden fer a omic@sitges.cat.

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de l’Ajuntament de Sitges i la companyia d’aigües Agbar organitzen un taller per ajudar la gent gran a entendre la factura de l’aigua. Aquest taller es realitza amb l’objectiu de fer un ús responsable d’aquest bé de consum, al mateix temps que es donaran consells per estalviar en les factures.

El taller vol ser sobretot útil, ja que moltes vegades les persones consumidores no s’aturen a analitzar la factura que els arriba a casa i únicament es fixen en l’import. És important, però, saber per quins conceptes s’està pagant i de quina manera es pot reduir l’import de la mateixa.

L’activitat tindrà lloc dilluns 17 de juny a les 11 hores al casal d’avis Pau Casals. Tots els participants rebran un airejador per l’aixeta només pel fet d’assistir-hi. Durant la jornada, els assistents podran mostrar la seva factura de l’aigua i resoldre dubtes amb un tècnic de la companyia Agbar. Per a més informació i inscripcions s’ha d’enviar un correu a omic@sitges.cat.