Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Sitges acull el Congrés Internacional d'Advantatge

Advantage és el consorci d'agències de viatges independents més important del Regne Unit i portarà a Sitges més de 500 congressistes britànics.

El consorci britànic d'agències de viatges independents, Advantage, celebrarà a Sitges del 26 al 28 de setembre, a l'hotel Melià, el seu congrés anual. L'esdeveniment s'ha organitzat conjuntament entre el Sitges Convention Bureau, programa de Turisme de Sitges; Turisme de Catalunya, la Diputació de Barcelona - Delegació de Turisme i Turespaña, informa l'Agència de Promoció Turisme de Sitges.

Aquesta convenció és sens dubte una gran oportunitat per donar a conèixer Catalunya, i en especial Sitges, com a destinació turística, ja que hi assistiran uns 500 congressistes relacionats amb el turisme, tant d'oci com de negocis. Aquest és a més el major nombre d'assistents que haurà congregat Advantage en un congrés, en els seus 30 anys d'història.

Advantage és el consorci d'agències de viatges independents més important i una de les principals referències turístiques dels britànics, ja que té un volum de venda superior als 3.300 milions d'euros, i la seva activitat es reparteix al 50% entre el turisme d'oci i el turisme de negocis.

En aquest consorci no hi tenen cabuda els grans operadors, i per tant tots els inscrits són agències de qualitat que treballen amb grups reduïts. A més, és la marca del National Network of Travel Agents, fundada fa 25 anys, i que actualment compta amb 700 agències per tot el Regne Unit.

En el transcurs del congrés, els assistents tractaran sobre les perspectives de futur tant del turisme, així com diversos aspectes relacionats amb el sector turístic - com incrementar les vendes del turisme de creuers, els constants canvis en el sector de l'aviació, etc-, i també faran un balanç de resultats del consorci de cara al futur de l'organització.Enllaç:
Consulteu la programació (Hi haurà atenció als mitjans de comunicació)