Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Sitges acull el Ginfestival, amb diferents propostes i activitats

El programa inclou un concurs internacional de cocteleria acrobàtica, exhibicions de barmans, un gintour i la possibilitat de degustar 25 ginebres diferents

La segona edició del Ginfestival s'està celebrant a Sitges des de dijous fins demà diumenge, amb un ampli programa d'activitats. És un esdeveniment de caràcter internacional que concentrà els millors coctelers acrobàtics del món, i compta amb la participació de 25 marques de ginebra i 7 de tònica.

El Gin Festival es va iniciar dijous, al Passeig de la Ribera, amb el Concurs internacional de Flairbartending, coctaleria acrobàtica, que va comptar amb els millors experts en la matèria, procedents de països com Polònia, Romania i Estats Units

El Ginfestival pròpiament dit, va tenir lloc ahir divendres 1 de juny al Sitges Centre de Disseny. Al llarg de la jornada es van celebrar exhibicions de barmans i màster classes de preparació de combinats. En l'espai dedicat a expositors, es van poder trobar estands de les 25 millors marques de ginebra i 7 de tònica. Els responsables de cada marca van explicar al públic les qualitats del producte, oferint tambè una degustació. L'activitat va comptar amb la presència de l'alcalde Miquel Forns, i diferents regidors de l'equip de govern de l'ajuntament.

El Ginfestival continúa aquest  dissabte amb un gintour, amb la col·laboració dels establiments del carrer 1r de maig i altres bars i cocteleries de Sitges. Durant el cap de setmana, cada establiment participant al tour, tindrà una ginebra específica a un preu especial. Tancarà el certamen un homenatge a Dry Martini que es farà el diumenge 3 de juny a l'hotel Medium Sitges Park.

Segons l'organitzador del festival, Ruben Ubric, “la convocatòria cada vegada està despertant més interès a nivell internacional i tinc vàries peticions de marques que l'any que ve volen ser-hi presents. Hem de seguir creixent, poc a poc”.

El festival compta amb el recolzament de l'Ajuntament de Sitges i l'Agència de Promoció Turisme de Sitges.