Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Sitges Comerç impulsa la Festa de la Primavera Blava

Els aparadors dels establiments adherits a aquesta associació comercial es decoren amb il·lustracions florals de les artistes sitgetanes Cristina López Igea, Carmen Ferret Haynes i Marta Muñoz Ruiz.

Del 2 al 6 de maig els comerços membres de l’associació  Sitges Comerç celebren la Festa de la Primavera Blava amb l’objectiu de promoure els establiments adherits i, alhora, fer visible la cultura sitgetana de la mà de tres artistes locals. Cristina López, Carmen Ferret Haynes i Marta Muñoz Ruiz decoren amb il·lustracions florals els aparadors de 55 establiments situats als carrers de Sitges. Durant aquestes dies, el públic és testimoni dels procés creatiu d’aquestes tres dones artistes.

Aquesta acció permet captar el públic afí a la cultura de carrer, coincidint també amb el Festival Límbic, que tindrà lloc els dies 5 i 6 de maig a diferents espais de Sitges.

L’associació Sitges Comerç està formada per quasi 60 establiments que comparteixen l’objectiu de crear un eix comercial dinàmic, de proximitat i adaptat a totes les oportunitats que genera l’ús de les noves tecnologies.

Galeria d'Imatges