Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Sitges estrenarà el calendari d’activitats del 2024 amb La Capbussada

Imatge d'arxiu de La Capbussada
Imatge d'arxiu de La Capbussada
L’Ajuntament de Sitges, amb la col·laboració de Ràdio Sitges, torna a promoure el primer bany de l’any amb premi a la millor disfressa i sorteig de premis entre les persones participants. La convocatòria serà l’1 de gener, a les 12 hores, a la platja Sant Sebastià.

L’Ajuntament de Sitges estrenarà el calendari d’activitats del 2024 amb ‘La Capbussada’, una proposta lúdica que, per tercer any consecutiu, congregarà a la platja de Sant Sebastià més d’un centenar de persones per fer el primer bany de l’any.

L’activitat, oberta a tothom, tindrà lloc l’1 de gener a les 12 hores a la platja de Sant Sebastià i estarà amenitzada per Ràdio Sitges i la dj Nuria Scarp. Després del bany, se servirà xocolata i caldo calent, es premiarà la millor disfressa, i hi haurà sorteig de premis entre les persones participants.

Per participar-hi es recomana fer la inscripció prèviament, fins al 30 de desembre, a Base Ferran Sports (carrer Jesús, 22) o a Somnis de Colors (camí de la Fita, 18). El mateix dia també es podrà fer la inscripció d’11 a 11.45 h a l’accés principal de la platja Sant Sebastià.

Per a l’activitat, la regidoria de Platges proporciona servei de salvament per garantir la seguretat dels banyistes.

 

 

  • La Capbussada 2024

          Data: 1 de gener

          Horari: 12 h

          Lloc: Platja de Sant Sebastià

Galeria d'Imatges