Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Sitges iguala des de principis d'any, el nombre de rodatges de tot el 2020

Gran Penedès Film Comission, amb seu a la localitat, ha gestionat 69 rodatges de gener a principis de juny, i d’aquesta manera ja supera els registrats a la vila l’any passat. Els darrers rodatges fets a Sitges han estat de Nike i un reality show holandès que ha escollit la localitat com a escenari dels seus projectes.

Sitges recupera el seu posicionament com a plató natural després de la pandèmia. En poc més de  cinc mesos (de gener a principis de juny), la localitat ha acollit 69 rodatges, un més que els registrats durant tot el 2020. La previsió és que la normalitat arribi també a aquest sector de l’economia taronja: “Estem treballant en potenciar l’activitat  del sector audiovisual, amb l’ampliació de localitzacions i la nova Gran Penedès Film Comission, que dóna els seus fruits i com a resultat més filmacions que repercuteixen en l’economia local i també en la projecció de la marca Sitges arreu del món”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà.

La Productora TF7 ha rodat a Sitges la campanya europea de la marca de sabatilles esportives Nike. L’anunci consisteix en una noia, que es calça unes sabatilles i surt a fer running per algunes de les localitzacions més plàstiques i emblemàtiques de Sitges com les escales de la Punta, El Baluard, la Plaça de l’Ajuntament o els carrers Carreta i Tacó.

A partir de diumenge i durant dues setmanes, Sitges, així com altres localitats de la comarca, acolliran la gravació d’un reality show holandès. Amb motiu de l’enregistrament del programa es podran veure limusines blanques, circulant per la comarca i estacionades a la Fragata, el pròxim diumenge. De cara a la setmana vinent, ja hi ha acordades les gravacions de dues publicitats de primeres marques del sector bancari i automobilístic.

Gran Penedès Film Comission, impulsat per NODE Garraf de forma participada amb l’Ajuntament de Sitges, amb seu a la vila i encarregada de la gestió de les filmacions i sessions fotogràfiques, continua també amb la tasca de captació d’empreses i de la consolidació de la marca en el mercat nacional i internacional.