Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Sitges obre el setembre amb un festival de música electrònica, Poptronik

Músics locals i internacionals portaran de divendres a diumenge la seva música a la platja de les Anquines i al carrer 1r de maig.
Una nova proposta musical arriba aquest cap de setmana a Sitges. Es tracta d'un festival de música electrònica i pop, Poptronik, que se celebrarà de divendres a diumenge a l'aire lliure, a la platja de les Anquines, a l'alçada de l'hotel Terramar. L'organització va a càrrec del grup Poptronik i compte amb el suport de l'Ajuntament de Sitges. 

Tots els concerts seran gratuïts i s'enllaçaran un darrere l'altre. Així, durant els tres dies de festival passaran per l'escenari de les Anquines més de vint artistes, tant reconeguts com emergents. 


Programa 

El divendres 31 d'agost, Poptronik obre amb música al carrer amb Poptronik djs, de 20.00 a 24.00 hores al carrer 1r de maig. La festa continuarà a la discoteca New Rickys a partir de les 03.00 hores. Cara a dissabte, les sessions de música s'han programat a partir de les 16.00 hores i s'allargaran fins a mitja nit; després les sessions es traslladaran a la discoteca Trailer. L'últim dia de festival serà diumenge amb sessions que començaran a les 17.00 h i tancaran a les 22.00 hores. 

L'organització recomana als assistents que no oblidin de portar ulleres de sol, crema solar, vestit de bany i sandàlies per protegir-se del sol.


Més informació:

> www.poptronikfestival.com