Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Sitges promou el comerç local amb una nova edició de la Shopping Night el 30 de juliol

L’associació Sitges Comerç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, organitza aquest esdeveniment que tindrà com a eix temàtic la pel·lícula de Tim Burton.  Les botigues de la vila obriran fins a les 12 de la nit.

La Shopping Night torna a Sitges el proper 30 de juliol. L’associació Sitges Comerç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, organitza aquest esdeveniment que comptarà amb la participació de 40 establiments amb l’objectiu de potenciar el comerç local combinant compres, música i gastronomia. Aquesta edició de la Sitges Shopping Night tindrà com a eix temàtic la pel·lícula ‘Alice in Wonderland’ (‘Alicia en el País de las Maravillas’) de Tim Burton.

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, destaca que “recuperem aquest esdeveniment en el marc de les accions per promocionar el nostre comerç, un comerç de proximitat i singular”.

El tret de sortida de l’esdeveniment serà a les 18 h amb una batucada que recorrerà els carrers principals del centre de Sitges i que estaran ambientats amb música. A partir de les 20 h, començarà una sessió la DJ Naara Comabella al Cap de la Vila.

Les botigues participants obriran fins a les fins a les 12 h de la mitjanit, hora en què conclourà la Shopping Night.

Per cada 15€ de compra s’obtindrà una carta de la pel·lícula ‘Alice in Wonderland’. Quan s’hagin aconseguit 4 cartes, caldrà trobar un dels personatges de la pel·lícula i demanar un ‘sobre sorpresa’ que contindrà diversos premis facilitats per l’organització. Entre els premis, hi ha 10 xecs de 100€ gentilesa de Sitges Comerç per utilitzar a les botigues participants; pernoctacions a hotels de la vila; visites al Centre d'Interpretació de la Malvasia (CIM); sopars; cocktails; descomptes i moltes sorpreses més. Els 4 personatges de la pel·lícula ‘Alice in Wonderland’ estaran ubicats a la plaça de l’Ajuntament, al Carrer Jesús, al Carrer Sant Francesc i al Carrer Parellades.

Els establiments participants es podran identificar per una catifa de quadres a l’exterior i una làmpada de peu amb un cor.

Aquesta nova Sitges Shopping Night serà una nit especialment dissenyada perquè la clientela gaudeixi d’una experiència de compra singular i diferent a qualsevol altre dia.