Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Sitges serà la seu dels Premis Impacte i la Nit de la Comunicació

Els Premis Impacte i la Nit de la Comunicació se celebraran, a partir del 2023, a Sitges, gràcies a un acord entre l’Ajuntament de Sitges, el festival Sitges Next i el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, organitzador d’aquest esdeveniment. Aquest, dijous 3 de novembre, s'han celebrat els Premis Impacte 2022 a Barcelona, amb la intervenció de l’alcaldessa, Aurora Carbonell.

Els Premis Impacte són els guardons que distingeixen les millors campanyes de comunicació del sector a Catalunya, així com un reconeixement a trajectòries i propostes del sector. Estan organitzats pel Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya i constitueixen un baròmetre per mesurar la creativitat i efectivitat de les diferents campanyes.

L’acord entre les tres parts suposa el trasllat dels Premis Impacte a Sitges, emmarcats dins del festival Sitges Next. Al mateix temps, la proposta preveu recuperar l’antiga Nit de la Publicitat, convertida ara en la Nit del Màrqueting i la Comunicació, que se celebrarà també a Sitges en les mateixes dates. Per a l’edició del 2023 serà els dies 7 i 8 de juny. D’aquesta manera, el Sitges Next, que en els darrers anys s’ha desenvolupat al novembre, passa al mes juny, una data reclamada pels professionals del sector.

La suma del Sitges Next, els Premis Impacte i la Nit del Màrqueting i la Comunicació permetrà a Sitges concentrar el conjunt de la professió i esdevenir un centre d’atracció de talent en l’àmbit de la comunicació. L’aposta de l’Ajuntament per atraure aquestes dues iniciatives del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya s’emmarquen en la línia de desenvolupament de l’eix audiovisual per convertir Sitges en la capital del sud d’Europa en aquest àmbit.

La potenciació com a escenari de rodatges, l’impuls als tres festivals audiovisuals (el Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, el Festival Endimaris i el Festival Sitges Next) i l’atracció de talent configuren aquesta política municipal per a posicionar la vila en un lloc preferent.

Els Premis Impacte 2022, celebrats aquest dijous, han distingit Toni Segarra –que participarà enguany en el Sitges Next– com a membre d’honor del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya. També han premiat, entre d’altres, les campanyes de Fundación BBK i LLYC, Fundació Vicki Bernadet i Audi amb Ogilvy,  La Casa de Carlota, Tropic Feel i Full Circle Karma, Agbar i After, Wheelzzz i Vertically, Jordi Pont i Alex Krieger.

A l’acte de lliurament de premis, celebrat al CosmoCaixa, han assistit l’alcaldessa, Aurora Carbonell, i el regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà. Aurora Carbonell ha pujat a l’escenari al final de la gala, convidada pel degà del Col·legi, Miquel Campmany, per mostrar la seva satisfacció per la nova seu dels premis i la Nit i donar la benvinguda als professionals del sector.

El Sitges Next 2022 se celebra la setmana vinent, amb una graella completa que abraça 25 ponències i taules rodones, que apleguen una quarantena de professionals. La innovació en comunicació constitueix l’eix vertebrador del programa, que presenta creatius, estrategues i executius d’algunes de les agències més reconegudes a nivell internacional. El Sitges Next està impulsat per l’Ajuntament de Sitges i organitzat per l’Associació Sitges Next. Veieu el programa.