Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Sitges Stock es consolida després de l’èxit de convocatòria de diumenge

El número d'establiments que participaven per primera vegada s’ha ampliat a 9 en relació a l’edició passada i aquests ja han mostrat la seva satisfacció i la voluntat de repetir l’experiència.

La Fira Sitges Stock celebrada el passat diumenge a la Fragata va tancar la cinquena edició amb un èxit rotund tant per l'afluència de visitants com pel nombre de vendes i el número d'expositors i la bona metereologia va acompanyar durant tot el dia el fluir constant de visitants, segons informa l'Agència de Promoció Turisme de Sitges. Representants de la Federació de Comerciants calculen que unes 7.000 persones van passejar i remenar pels seus expositors i que s'han fet a prop de 8.000 vendes de productes.

En aquest mercat situat al carrer es podien trobar peces d'aquesta temporada d'estiu 2008 a un preu molt inferior a l'habitual, fins i tot hi havia productes que tenien entre un 70 i 80% de descompte. A més, l'oferta d'aquesta cinquena edició era variada amb un total de 21 establiments de diferents sectors i amb productes diversos, en la seva majoria representada per botigues de roba per a adults i botigues de roba per a infants.

El número d'establiments que participaven per primera vegada en aquesta cinquena edició de la Fira Sitges Stock s'ha ampliat a 9 en relació a l'edició passada i aquests ja han mostrat la seva satisfacció i la voluntat de repetir l'experiència. Per tant, s'ha assolit l'objectiu de la fira; d'una banda, oferir als ciutadans una opció de compra a molt bon preu i, de l'altra, optimitzar el comerç del municipi.

La Fira Sitges Stock s'ha convertit en una referència comercial a la vila que genera un dinamisme en la zona i en l'entorn on s'ubica i es consolida com el punt de venda de liquidació de stocks de temporada més atractiu del municipi.

Per a la propera edició del mes de març es preveu un creixement sostenible fins a un màxim permès de 25 establiments. La Fira Sitges Stock ha estat organitzada des de l'Agència de Promoció de Turisme de Sitges i la Federació de Comerciants i Empresaris de Sitges, amb la col·laboració del programa Best Sitges i la Cambra de Comerç de Barcelona.