Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Sitges tindrà aquest cap de setmana un estand propi a la fira de moda The Brandery

Aquesta serà una bona ocasió per promocionar el comerç del municipi en una fira de moda urbana contemporània on es presenten les últimes novetats i tendències del món de la moda.

L'Agència de Promoció Turisme de Sitges tindrà per primera vegada a la fira de moda urbana The Brandery un estand propi de promoció del municipi. La setena edició d'aquest saló, comença aquest divendres 13 de juliol i s'allargarà durant tot el cap de setmana a Fira de Barcelona. L'oportunitat de Sitges de participar en aquest esdeveniment ha vingut a través de l'organització de la Sitges Fashion Weekend que ha ofert de manera gratuïta aquest espai per a Sitges.

Durant tot el cap de setmana, Turisme de Sitges promocionarà en el marc de la fira els atractius del municipi, tot i que farà una especial atenció al comerç i a la marca Best Sitges,la marca paraigua de prestigi i qualitat que aglutina a un centenar de comerços i restaurants de la localitat.

Aquesta és una ocasió de promoció i de posicionament de Sitges com a referent de qualitat, prestigi i innovació, ja que The Brandery és la fira de moda urbana contemporània on es presenten les últimes novetats i tendències del món de la moda de la mà de les millor empreses i professionals del sector. En total, entre participants i visitants, s'espera que passaran pel saló més de 30.000 persones.

El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Sitges, Jorge Carretero, ha volgut agrair la consideració que des de la Sitges Fashion Weekend s'ha tingut amb Sitges i ha afegit que “aquest cap de setmana la vila tindrà un lloc entre les marques més avantguardistes, creatives i innovadores. Crec que amb la participació de la nostra destinació en un esdeveniment tan ben posicionat i en un sector tan concret, és donar un pas qualitatiu endavant.”

En aquest mateix marc, i amb la Sitges Fashion Weekend com a nexe d'unió, 13 establiments de Sitges de moda i complements han participat durant el mes de juny al concurs nacional d'aparadors organitzat per The Brandery. Durant tot el mes, les botigues participants, han estat identificades amb adhesius al seu aparador.