Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Taller gratuït sobre el màrqueting i el neuromàrqueting en el marc dels Esmorzars d’empresa

La jornada formativa tindrà lloc l’11 de maig de 8.30 a 10.30 h a l’auditori del Miramar-Centre Cultural en el marc del Cicle Esmorzars d’empresa.

L’auditori del Miramar-Centre Cultural acull l’11 de maig una jornada informativa sobre el màrqueting i el neuromàrqueting. Es tracta d’una gratuïta en el marc del cicle Esmorzars d’Empresa promogut per l’Ajuntament de Sitges.

El programa inclou descobrir com es passa de la comunicació a la neurocomunicació, una tècnica que permet conèixer millor el que vol realment el consumidor o el client. Al llarg de la sessió també es podrà saber com actua el cervell, que és la intel·ligència emocional i es descobriran 5 competències i 10 ítems per millorar-la.

L’activitat tindrà lloc de 8.30 a 10.30 hores i serà impartida per Glòria García Prieto, cap del Servei d’iniciatives Econòmiques Mancomunitat Penedès-Garraf. Les persones interessades han de fer la inscripció fins al dia 10 de maig.

Per a més informació: Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges (CIES) Nivell 10 a través del telèfon 93 894 40 61 o a de l’e-mail serveisempresa@sitges.cat

 

Cicle ESMORZARS D'EMPRESA

Taller formatiu– Del màrqueting al neuromàrqueting

Data: 11 de maig de 2023

Hora: de 8:30 a 10:30 h

Lloc: Auditori Miramar-Centre Cultural  (C/ de la Davallada, 12, Sitges)

Contingut:

  • Introducció
  • De la comunicació a la neurocomunicació
  • Perquè, com i què
  • Neuromàrqueting
  • El nostre cervell
  • Decàleg que cal recordar

10.30 h Cafè Networking entre els participants

Activitat gratuïta

Formulari d'inscripció

 

CIES Nivell 10: