Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Torna la Botiga al Carrer

Després de l’èxit de la primera edició, Sitges acollirà la segona La Botiga al carrer els dies 16 i 17 de març, coincidint amb el Festival Internacional de Patchwork.

L'Associació de Veïns, Comerciants i Amics del Cap de la Vila i el carrer Jesús organitzen la segona edició de 'La Botiga al Carrer'. Una trenta de botigues i establiments oferiran els seus productes al carrer durant dos dies, un cop finalitzat el període de rebaixes d'hivern.

A les parades s'oferiran descomptes, promocions especials i tastets gratuïts dels productes que es poden trobar en cadascun dels establiments. Es tracta d'una iniciativa simpàtica i comercial que vol incentivar el que és un dels principals eixos comercials amb productes i articles a preus més assequibles.

Jordi Romà, president de l'Associació de Comerciants del Carrer Jesús, considera que la primera edició de La botiga al carrer  va ser molt positiva “tot i que no va haver un gran índex de vendes, els comerciants van quedar satisfets perquè la iniciativa va suposar, entre d'altres, tenir l'oportunitat de conèixer futurs clients”. Un fet que destaca és que “durant la primera edició i gràcies a aquesta iniciativa va incrementar el trànsit de públic al carrer Jesús i al Cap de la Vila. Per això estem convençuts que si es potencia l'ambientació amb activitats lúdiques i culturals, podem augmentar el número de clients”.

L'objectiu de 'La Botiga al Carrer' és consolidar l'esdeveniment no només com una bona oportunitat d'adquirir productes amb condicions especials, sinó que els seus organitzadors pretenen que esdevingui com un punt de trobada.