Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Turisme de Sitges promociona la ruta "Tallers d'Artistes de Sitges

L’Agència de Promoció Turisme de Sitges convida a les 10 primeres persones que s’inscriguin a participar gratuïtament a la ruta en motiu del Dia Mundial del Turisme.

L'itinerari “Tallers d'artistes de Sitges” és un nou producte de l'Agència de Promoció Turisme de Sitges, estrenat aquest mes de setembre i que dóna l'oportunitat de conèixer de prop cinc tallers d'artistes de la vila, informa la pròpia Agència. El recorregut condueix els participants fins als estudis de treball de Blanca de Nicolás, Carmen Nicolás, Cristòfol Almirall, Manuel Blesa i Núria Corretgé, on cadascun dels artistes explica personalment la seva metodologia de treball, experiència i motivacions.

Aquesta activitat es programa cada segon i quart diumenge de mes i es realitza en Català, Castellà i Anglès, amb el suport de l'Agrupació de Guies Informadores de Sitges (Agis). El punt de trobada és a l'Oficina d'informació turística de l'Oasis (C/ Sínia Morera núm. 1), des on l'itinerari s'inicia a les 11 del matí i s'allarga fins a la 1 del migdia. El preu per persona és de 8 euros.

La primera d'aquestes rutes es va dur a terme el diumenge 14 de setembre i va sorprendre els participants pel seu dinamisme i el valor afegit d'escoltar de primera mà el testimoni dels artistes. A més també hi ha la possibilitat de comprar alguna de les seves obres.

Els interessats en gaudir d'aquesta promoció, s'hauran d'inscriure personalment i prèviament al Punt d'Informació de Turisme de Sitges La Fragata situat al Passeig de la Ribera. L'horari d'atenció al públic és de 10 del matí a 2 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda. Només s'admetran 2 inscripcions per persona i les gratuïtats s'adjudicaran per rigorós odre d'inscripció.