Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Últims dies per inscriure’s a la Fira-mercat tardor-hivern 2021 d’artesania i regals

L’Ajuntament de Sitges convoca un concurs públic per atorgar un màxim de 22 parades, 7 de les quals estan reservades a persones en situació de vulnerabilitat social. Aquest divendres finalitza El termini per a optar-hi finalitza el divendres 27 d’agost.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges manté oberta la convocatòria per atorgar 22 llicències per instal·lar una parada a la nova Fira-mercat tardor-hivern d’artesania i regals. D’aquestes, 7 es reserven a persones en situació d’especial vulnerabilitat social, que disposin d’un informe previ de Serveis Socials.

El termini per presentar les inscripcions està obert fins aquest divendres, 27 d’agost. Per optar a una llicència, caldrà que les persones sol·licitants compleixin un dels dos requisits: tenir la condició d’artesans o empreses artesanes o bé oferir un mínim del 50% de producte d’artesania o elaborat a mà o un 25% en el cas de persones en situació de vulnerabilitat.. També es considera la qualitat dels productes artesanals, fets a mà i creatius, si estan elaborats amb materials ecològics i sostenibles, o l’originalitat, entre d’altres.

La Fira-mercat tardor-hivern funcionarà els cap de setmana de les 10 a les 22 hores, del 9 d’octubre del 2021 al 27 de març del 2022, al passeig Marítim, entre l'avinguda Sofia i el carrer Antoni Cartró.

Les persones interessades han de presentar  telemàticament les sol·licituds, del 13 al 27 d’agost, a través del portal de tràmits en aquest formulari d'inscripció. També es poden consultar al web municipal les Bases Reguladores per a optar-hi.

Per a més informació o resoldre dubtes, es pot contactar amb el Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10, a promocioeconomica@sitges.cat o al telèfon 93 894 40 61.