Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Un Nadal per als més petits

El Parc de Nadal és una de les propostes més atractives per a la canalla aquest Nadal. Per als primers dies de l’any vinent, l’arribada dels Reis Mags d’Orient centren tota l’atenció i les il·lusions dels nens i nenes.

Capoeira, Música, equitació, castells i moltes altres activitats. El Parc de Nadal obre portes el proper 27 de desembre farcit de propostes i molts novetats, adreçades a nens entre els 2 i els 12 anys. Aquesta és una de les múltiples opcions que presenten les properes festes per educar i entretenir els més petits de la casa. El calendari infantil aquest Nadal també contempla Casals Infantils i un dels moments més esperats i il·lusionants serà l'arribada dels Reis Mags d'Orient.

Una de les propostes de lleure més atractiva pels nens i nens durant aquestes festes és el Parc de Nadal. Aquest any se celebrarà entre els dies 27 i 31 de desembre i entre el 2 i el 4 de gener al Pavelló de Pins Vens, d'onze a dues i de cinc a vuit del vespre. L'activitat ofereix múltiples activitats per educar en coneixements marins, per aprendre capoeira, muntar a cavall o fer castells. A més, el recinte de Pins Vens tindrà també inflables, llits elàstics, circuits d'educació vial, i demostracions en viu del funcionament dels vehicles de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i Bombers. El preu de l'entrada variarà segons el temps d'estada en el Parc, si es visita en horari de matí o de tarda el preu és de 4€, i l'adquisició d'una entrada per a tot el dia valdrà 6€. I enguany, una de les novetats és que pares, mares i acompanyants podran pujar també als inflables 15 minuts al dia.

Sens dubte, el moment que els nens esperen amb més il·lusió és l'arribada del Reis Mags d'Orient. El 3 de gener a les 17.30 hores, arribarà el Carter Reial a la Platja de Sant Sebastià. Posteriorment recorrerà els carrers Rafael Llopart, Jesús, Cap de la Vila i Major, fins arribar a la Plaça de l'Ajuntament on el rebrà una representació municipal. L'endemà, 4 de gener, de 5 a 9 del vespre a l'Ajuntament, el Carter Reial recollirà les cartes de tots els nens i nenes. El 5 de gener els Reis Mags d'Orient visitaran Sitges i faran una cavalcada que començarà al carrer de la Devesa i acabarà a l'Ajuntament on el Batlle i les autoritats locals rebran Ses Majestats a la Casa de la Vila. Després de saludar els infants, els Reis visitaran el pessebre situat als jardins del Dr. Robert per adorar al nen Jesús.

Casals Infantils i altres propostes per aquests dies

Amb l'objectiu de conciliar la vida laboral i familiar durant les vacances, hi haurà Casals Infantils a la ludoteca Zona de Joc. Els Casals Infantils funcionaran els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre i el 2, 3, 4 i 7 de gener a l'escola Esteve Barrachina. A partir de jocs, tallers, nadales i cançons per als més petits, i jocs esportius per als més grans, els infants coneixeran i aprendran les tradicions i també com es viu el Nadal arreu del món. Les inscripcions es poden fer de 16.30 a 20.30 hores a la ludoteca Zona de Joc, al carrer Rafael Llopart, 27. També es pot fer la inscripció via correu electrònic a queralt_anabel@hotmail.com. Per a més informació www.zonadejoc.com.

Durant el Nadal algunes associacions de veïns han programat també activitats infantils. És el cas de l'Associació Cultural de Les Botigues de Sitges, que organitza una xocolatada al Local Social de Les Terrasses de Sitges, el 23 de desembre. L'activitat, que tindrà lloc entre les 11.00 i les 14.00 hores, també servirà per fer cagar el Tió. Un altre exemple és l'Associació de Veïns de la Llevantina que va celebrar  diumenge passat un taller de manualitats.

També hi ha altres activitats infantils durant aquests dies com l'espectacle Titelles de Nadal, que ofereix la companyia sitgetana, La Tija, aquest divendres a les 19.30 hores, a la Societat Recreativa El Retiro.