Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Una vintena d’emprenedors assisteixen a la jornada d’orientació per potenciar el seu projecte de negoci

Jornada d’orientació a noves iniciatives empresarials
Jornada d’orientació a noves iniciatives empresarials
La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges i la Mancomunitat Penedès-Garraf han organitzat aquest dimarts una jornada d’orientació a noves iniciatives empresarials. Durant tot el matí els assistents a la jornada han pogut adquirir coneixements relacionats amb la fiscalitat, el màrqueting digital o les xarxes socials.

El Centre Cultural Miramar ha acollit aquest dimarts una jornada d’orientació per ajudar a 25 emprenedors que estan iniciant o que acaben d’iniciar els seus projectes empresarials. han organitzat aquesta iniciativa.

Durant la jornada s’han tractat qüestions, entre les quals com adquirir coneixements bàsics sobre la fiscalitat (impostos, IRPF i seguretat social), establir una estratègia digital a través del màrqueting digital i les xarxes socials. També s’ha donat a conèixer el projecte reeempresa per tractar el relleu al capdavant d’una empresa o quines són les millors vies per estimular la captació de clients.

La jornada ha estat organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges i el Servei d’iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf amb l’objectiu d’enfortir els negocis empresarials.

La jornada s’emmarca dins dels serveis de suport a l’emprenedoria que des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges es fa al llarg de l’any.