Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Una vintena de comerços de la vila participen en la Fira de Sant Jordi els propers 22 i 23 d’abril al Passeig de la Ribera

Per tercer any consecutiu i en el marc de la celebració de la Diada de Sant Jordi, l’Ajuntament de Sitges organitza aquest diumenge i dilluns al Passeig de la Ribera la Fira de Sant Jordi.
Un dels principals objectius de l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, encapçalada per la regidora Carmen Prat, és la potenciació del comerç local amb la celebració de fires i d’accions que ajudin a la seva dinamització, motiu pel qual es va crear la marca “Fires de Sitges”. Segons la regidora Carmen Prat, “Fires de Sitges pretén ser un paraigües de comunicació i de promoció del nostre comerç, i estem treballant amb els comerciants per realitzar accions de consolidació com les edicions del Sitges Stock d’Hivern i d’Estiu, les quals han tingut molt èxit, i d’altres projectes que properament sortiran a la llum.” La novetat de la Fira de Sant Jordi d’aquest 2007 és que se celebrarà durant dos dies, aprofitant que la vigília de la Diada és diumenge, i d’acord amb les converses mantingudes amb els comerciants. La Fira romandrà oberta de 9.30 a 20.30 hores i estarà formada per un total de 21 carpes entre llibreries, floristeries i entitats de Sitges. “Hem de celebrar tots junts la Diada de Sant Jordi i apropar-nos fins al Passeig per gaudir de la Fira, on podrem trobar una gran oferta de llibres i roses de la ma del nostres comerços” afirma Carmen Prat. Els participants d’aquesta edició són La Botiga de la Bel, La Traditeca La Botiga de les Tradicions, Ópera, Llorens Llibres, La Boutique de la Premsa, Marcé Llibres, Ferran Joguines, Llibreria La Tramuntana, Ikebana, Floristeria Ideas, Jesús Delgado Atelier, Giberta, Floristeria Brisa, l’Ateneu Popular de Sitges, Intercanvi de Llibres, Grup d'Estudis Sitgetans, l’Agrupació de Balls Populars de Sitges i la Fundació Ave Maria.