Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Valentí Mongay parla sobre la utilització de les flors en la gastronomia al Pregó del Clavell

La vicepresidenta del Govern de Catalunya, Joana Ortega, convidada a la celebració, ha parlat sobre les tradicions com la del Corpus, les arrels i els valors de la catalanitat.

El pregoner del Clavell, Valentí Mongay, va començar ahir dissabte la lectura del pregó recordant les seves vivències personals en la festivitat de les flors quan era petit, en l'acte celebrat als jardins d'El Retiro.

Mongay va centrar el su pregó en la utilització de les flors a nivell gastronòmic, posant en valor el fet que el receptari de cuina del segle XIV ja comptava amb les flors, ja sigui com a element ornamental dels plats o com a element funcional, convertint-se en un ingredient més.

La vicepredisenta del Govern de Catalunya, Joana Ortega, qui ha estat convidada a la celebració, va parlar durant la seva intervenció sobre les tradicions com el Corpus, les arrels i els valors de la catalanitat, i va remarcar l'esforc col·lectiu de les persones que fan possible celebracions com la de Sitges.

L'Alcalde de Sitges, Miquel Forns, va felicitar la tasca de la comissió, que ha fet créixer les activitats de la festivitat, i ha encoratjat als vilatans ha vestir de Corpus els racons i els barris de Sitges.Més informació:

> Galeria de fotografies
> Visita l'exposició de clavells i la mostra de bonsais (Agenda)
> Web de la Festa del Corpus