Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Vine a donar, ho portes a la sang

El Banc de Sang impulsa una nova campanya per a la donació de sang. Aquest cop, en el marc del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

El Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, l'Ajuntament de Sitges i el Banc de Sang i Teixits s'han unit en una convocatòria solidària en el marc de l'esdeveniment cinematogràfic, impulsant una campanya especial de donació de sang.

Amb la col·laboració de Creu Roja, l'Associació de Donants de Sang del Garraf i el Club de Mar, les persones que ho desitgin podran participar a la marató de donació de sang el diumenge 7 d'octubre, al Club de Mar, entre les 10.00 i les 15.00 hores, o bé el dimarts 9 d'octubre, de les 17.00 a les 21.00 hores, a la unitat mòbil instal·lada davant l'Hotel Melià, on tenen lloc la major part de les projeccions previstes en la programació del Festival de Cinema.

Per facilitar la donació cal reservar l'hora al web www.donarsang.gencat.cat. Cada donant, i fins a exhaurir existències, rebrà una entrada per a alguna de les pel·lícules incloses en el programa oficial del Festival i que podrà utilitzar el dia posterior a la donació.