Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Visit Sitges i Charcutería Mauricio són distingits amb els Guardons ‘Empresa Origen Garraf’

La tercera edició d’aquests premis, convocats pel Pacte per l’Ocupació del Garraf i Node Garraf, han reconegut les empreses més arrelades al territori i estan implicades en la millora de l’ocupació.

Les empreses sitgetanes Visit Sitges i Charcutería Mauricio han estat premiades aquest dijous durant l’acte de lliurament de la tercera edició dels Guardons ‘Empresa Origen Garraf’. El jurat, constituït per representants d’entitats de l’àmbit socioeconòmic del Garraf,  ha distingit aquestes empreses i 4 més del territori per la seva gestió implicada amb l’entorn i les persones i, per tant, sostenible i socialment responsable. Les empreses següents també han rebut els mateixos guardons: Martínez Jurado Óptica i Finca Mas Solers (de Sant Pere de Ribes) i Formació i Treball Empresa d'Inserció i Endutex Iberica Sau (de Vilanova i la Geltrú).

Els premis, convocats pel Pacte per a l’Ocupació del Garraf i Node Garraf, tenen l’objectiu de fer un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l’ocupació.

Com a novetat, el jurat ha decidit unànimement concedir diplomes per a les empreses finalistes per complir amb els criteris i requisits fixats en les bases: Ecoveritas, Xarcuteria Fontanals, Jocs i Taula Lleure i Restauració, Club Nàutic Vilanova, We Can Dog Activities, Hotel Cèsar Restaurant La Fitorra, Marbres Calvet, Ambulancias M.A.S.L i Ibérica Impagos Am 2000.

En total, s’han presentat a la convocatòria 21 empreses de la comarca, 9 del sector comerç (de diferents tipus: des d'alimentació fins a aparells ortopèdics), 8 del sector serveis (des de serveis a les persones fins a serveis a empreses), 3 del sector de l'hostaleria i 1 del sector de la indústria. 

L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat aquest dimarts, 29 de novembre, a la seu del Foment Vilanoví i ha comptat amb la participació d’Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges; Mònica Gallardo, presidenta Consell Comarcal del Garraf; Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles, i Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles.  

 

Guardons Origen Garraf i Pacte per a l’Ocupació del Garraf

Els ‘Guardons Empresa Origen Garraf’ sorgeixen el 2019, en el marc del Pacte per a l’Ocupació del Garraf, com a mesura d’incentius a les empreses, per lluitar contra la precarietat laboral i per fomentar la millora de les condicions de les persones ocupades a la comarca.

El Pacte per a l’Ocupació del Garraf està format pel Consell Comarcal del Garraf , els Ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Canyelles i Olivella, l'Agència de Desenvolupament Node Garraf, la Universitat Politècnica de Catalunya, els sindicats UGT i CCOO, la Federació Empresarial del Gran Penedès, la Mancomunitat Penedès Garraf i la Generalitat de Catalunya a través del Departament d'Ensenyament com a representació de la participació dels instituts en el procés de concertació.

Galeria d'Imatges