Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Webinar gratuït per a la presentació d’incentius en la restauració i els centres d’estètica i bellesa

L’Ajuntament informa als establiments que realitzin activitats vinculades amb la restauració o amb l’estètica, d’una sessió online que organitza la Generalitat de Catalunya el dilluns 26 d’octubre, a les 12 hores. El seminari servirà per resoldre dubtes sobre els tràmits per sol·licitar els incentius dels 40 milions d’euros dirigits a aquests sectors.

L’Ajuntament de Sitges informa als establiments que realitzin activitats vinculades amb la restauració o amb l’estètica d’una sessió online que organitza la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d’un webinar gratuït, destinat a resoldre dubtes sobre quines són les característiques i com s’han de sol·licitar els incentius dels 40 milions d’euros destinats al sector de restauració i centres d’estètica i bellesa per pal·liar els efectes ocasionats per la Covid-19. La sessió és el dilluns 26 d’octubre, a les 12 hores.

La directora general de Comerç i directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), Muntsa Vilalta, presentarà els incentius destinats a aquestes activitats empresarials i la cap de l’àrea de Comerç del CCAM, Marta Raurell, resoldrà els dubtes que puguin sorgir durant la sessió.

 

Cal inscripció prèvia al següent enllaç:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_zAUq-aavTjuXlbYnk78zjw