Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Residus i neteja viària

Comença la campanya per fomentar la recollida selectiva als Habitatges d’ús turístic

L’Ajuntament ha preparat fulletons informatius en diversos idiomes per a que els turistes coneguin el sistema de recollida amb illes mòbils al nucli antic.

L’Ajuntament de Sitges ha engegat una campanya per millorar la recollida de la brossa entre els habitatges d’ús turístic (HUT) situats al nucli antic. Per fer-ho, s’han preparat fulletons en diversos idiomes i imans de nevera, per tal que els gestors d’aquests HUT facin saber als seus clients la particularitat del model de Sitges de recollida d’escombraries al nucli antic. Aquest sistema consisteix en l’eliminació de bateries de contenidors fixos, que se substitueixen per illes mòbils que s’instal·len cada dia a les 8 del vespre i es recullen a les 2 de la matinada.

Amb aquesta mesura informativa es vol incrementar la quantitat de residus ben seleccionats per fraccions (paper/cartró, vidre, envasos i rebuig) i també evitar els abandonaments de deixalles a papereres o a la via pública.

Les persones propietàries o gestores d’HUT poden obtenir el material informatiu a través del telèfon 607298351 o escrivint al correu electrònic educacioambientalsitges@gmail.com.

Per a més informació:  www.sitges.cat/serveis/residus .