Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Residus i neteja viària

El Cap de la Vila acull la Book truck aquest 10 d’agost de 10 a 14 hores

La iniciativa es torna a programar per allargar la vida útil de molts llibres i aconseguir reduir els residus.

Els llibres allarguen la seva vida gràcies al projecte Book Truck de la regidoria de Serveis Urbans, que torna al Cap de la Vila el dimarts 10 d’agost entre les 10 del matí i les dues del migdia. La ciutadania que ho desitgi, es podrà acostar a aquest vehicle i triar un volum per emportar-se a casa d’entre les diverses obres que s’han seleccionat per ser exposades.

El fons que es mostra al Cap de la Vila són llibres provinents de renovacions de material de les biblioteques de Sitges i de donacions privades. Després d’haver-ne recollit una quantitat suficient, la furgoneta de la Book Truck s’instal·larà de nou en aquest cèntric punt de Sitges. Totes aquelles persones, però, que vulguin aportar els seus llibres de lectura a la Book Truck poden portar-los a la Deixalleria Municipal.

Amb aquest servei, es vol incidir en la prevenció de residus, un dels eixos de futur en les polítiques mediambientals. La voluntat d’aquesta iniciativa és que es vagi repetint, al llarg de l’any. Aquesta iniciativa va començar coincidint amb la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus al novembre del 2020.