Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Residus i neteja viària

La Book truck celebra Sant Jordi amb una recollida d’aliments al Passeig de la Ribera

La furgoneta s’instal·larà demà al Passeig de la Ribera de les 10 del matí a les 2 del migdia, i regalarà roses i un llibre a qui aporti aliments.

Els llibres del projecte Book truck tornen al Passeig de la Ribera, per tercer any consecutiu, aquest dimarts 23 d’abril de 10 a 14 h, per celebrar l’edició d’abril al costat de les parades de llibres i roses. Coincidint amb la diada de Sant Jordi, la furgoneta farà una recollida d’aliments destinats a Càritas i Creu Roja. Les persones que aportin algun producte es podran endur una rosa i un dels llibres de la Book Truck. Els aliments més necessaris i que es demana d’aportar són pasta, arròs, llegums, galetes, cereals, farina, sucre, llet, suc, tomàquet, oli d’oliva, bric de brou, tonyina, sardines, potets de menjar per a nadons, bolquers, llet per a nadons i tovalloletes.

La Book Truck és una iniciativa gestionada des de la regidoria d’Imatge i Via Pública, amb l’objectiu de minimitzar els residus, que és un dels eixos de futur en les polítiques mediambientals.

El fons que es mostra al Cap de la Vila són llibres provinents de renovacions de material de les biblioteques de Sitges i de donacions privades. Després d’haver-ne recollit una quantitat suficient, la furgoneta de la Book Truck s’instal·la de nou en aquest cèntric punt de Sitges.

Totes aquelles persones que vulguin aportar els seus llibres de lectura a la Book Truck poden portar-los a la Deixalleria Municipal.