Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Residus i neteja viària

La Book Truck torna al Cap de la Vila el dimarts 27 de juliol de 10 a 14 h

La furgoneta de reciclatge de llibres usats s’instal·la de nou al centre de Sitges per donar una nova vida a volums diversos que la ciutadania pot endur-se a casa.

Els llibres allarguen la seva vida gràcies al projecte Book Truck de la regidoria de Serveis Urbans, que torna al Cap de la Vila el dimarts 27 de juliol entre les 10 del matí i les dues del migdia. La ciutadania que ho desitgi, es podrà acostar a aquest vehicle i triar un volum per emportar-se a casa d’entre les diverses obres que s’han seleccionat per ser exposades.

El fons que es mostra al Cap de la Vila són llibres provinents de renovacions de material de les biblioteques de Sitges i de donacions privades. Després d’haver-ne recollit una quantitat suficient, la furgoneta de la Book Truck s’instal·larà de nou en aquest cèntric punt de Sitges. Totes aquelles persones, però, que vulguin aportar els seus llibres de lectura a la Book Truck poden portar-los a la Deixalleria Municipal.

Amb aquest servei, es vol incidir en la prevenció de residus, un dels eixos de futur en les polítiques mediambientals. La voluntat d’aquesta iniciativa és que es vagi repetint, al llarg de l’any. Aquesta iniciativa va començar coincidint amb la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus al novembre del 2020.