Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Residus i neteja viària

La deixalleria requerirà l’ús de la targeta a partir de l’1 de març

Es pot arribar a una reducció del 20% de la taxa d’escombraries (residus domiciliaris) quan es fa un mínim de 10 aportacions a l’any.

La deixalleria municipal de Sitges funcionarà, a partir del pròxim 1 de març, amb l’obligació d’haver de mostrar la targeta per fer ús d’aquest servei. En principi, aquesta obligatorietat s’havia anunciat per al dia 1 de febrer, però finalment no començarà fins al dia 1 de març.

La deixalleria de Sitges recull un gran nombre de residus, per al seu posterior tractament, de forma complementària a la recollida diària de les escombraries en els diferents contenidors de la via pública. A més, amb l’objectiu de fomentar el bon tractament de molts residus diferents, l’Ajuntament de Sitges té establertes unes bonificacions per a les persones usuàries habituals de la deixalleria. Quan aquestes persones siguin ciutadans individuals, es pot arribar a una reducció del 20% de la taxa d’escombraries (residus domiciliaris) quan es fa un mínim de 10 aportacions a l’any, correctament registrades a la targeta d’ús.

Totes les possibilitats que ofereix el servei de deixalleria de Sitges, així com aquestes bonificacions, es poden consultar a la següent adreça:   https://www.sitges.cat/serveis/residus/servei-de-recollida/deixalleria .

 

Galeria d'Imatges