Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Residus i neteja viària

Sitges tindrà un reforç de neteja per Setmana Santa

L’operatiu especial farà més incidència al centre i al passeig, entre Divendres Sant i Dilluns de Pasqua.

L’Ajuntament de Sitges ha preparat un dispositiu especial de neteja de la via pública i recollida de residus entre el Divendres Sant i el Dilluns de Pasqua. Davant de les previsions d’una major afluència de visitants a Sitges, s’ha dissenyat un pla especial de quatre dies que farà especial incidència al passeig i al centre de Sitges.

El reforç previst tant en la recollida de residus com en la neteja viària es materialitzarà en quatre jornades on es repassaran les papereres i es vetllarà per eliminar desbordaments de residus als contenidors de la zona del centre de la vila i al passeig de la Ribera. A més, la recollida comercial de vidre i envasos d’establiments serà com en temporada alta, amb recollida diària. Això serà possible gràcies a que hi haurà 2 jornades extres per al vidre (dissabte 8 d’abril i dilluns 10 d’abril) i unes altres 2 jornades extres per als envasos (diumenge 9 d’abril i dilluns 10 d’abril).  

Durant els dies festius de Setmana Santa quedaran afectades algunes de les illetes mòbils de recollida de residus. En aquests punts, els usuaris ja poden trobar els cartells on s’indica quines afectacions i haurà. Com sempre que s’ha d’eliminar alguna illeta mòbil, es demana al veïnat que es desplaci fins a la bateria de contenidors més pròxima o bé esperi a llençar els residus un dia, si és possible.