Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sostenibilitat

L’Ajuntament compleix la norma ISO en el control de petjada de carboni dins dels límits de sostenibilitat

L’escassa petjada en emissions directes i indirectes contribueix a la protecció climàtica.

L’Ajuntament de Sitges ha obtingut el certificat d’acompliment de la norma ISO en petjada de carboni d’emissions directes i indirectes de les activitats en dependències i serveis municipals. Aquesta normativa quantifica i verifica les emissions i contribueix a la protecció climàtica, centrada en la sostenibilitat.

La regidora de Transició ecològica, Carme Gasulla Blanco, va rebre aquesta acreditació el passat dijous a les dependències municipals de Les Pruelles. La regidora Gasulla posa en valor que “és un certificat que tenen molt pocs ajuntaments i que ratifica el compromís que Sitges té en la reducció d’emissions de CO2 i per tant contribueix de manera decidida a les mesures en front del canvi climàtic”.

La regidoria d’Acció ambiental i Transició ecològica ja està executant un pla per instal·lar plaques fotovoltaiques a les cobertes dels edificis municipals, per tal de generar energia solar que pugui donar servei a aquestes instal·lacions. En alguns casos, fins i tot podrà aportar part d’aquesta energia a comunitats energètiques de Sitges.