Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aurora Carbonell, perfil

Perfil de l'Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell

Aurora Carbonell

"A casa hem viscut sempre en el món del turisme. Ja els meus avis organitzaven excursions pels turistes, el meu pare va obrir una agència de viatges als anys seixanta i els fills hem continuat el negoci actualment encara en actiu. He treballat durant molts anys a l’empresa privada però també conec l’administració pública atès que fa uns anys vaig aconseguir una plaça de funcionari públic i vaig entrar a treballar al departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya".

"M’agraden les humanitats, descobrir món, persones. Sempre encuriosida per tot. En definitiva m’agrada la gent. Estar contínuament al costat dels veïns és una feina que requereix molta dedicació però alhora és molt gratificant".

"Sempre he estat una apassionada de les arts en general, i de la música i la dansa en particular. De fet, fins i tot m’hi he pogut dedicar professionalment en una etapa de la meva vida".

"Tinc dos fills que aviat faran la seva vida i m’agradaria que poguessin viure en una República Catalana, on tots i totes tinguem les mateixes oportunitats sense diferències pel nostre origen, la nostra llengua o la nostra ideologia. Vull un país lliure i socialment just".

Aurora Carbonell està graduada en Humanitats. Professionalment s'ha dedicat a l'empresa turística, propietària d'una agència de viatges. És funcionària al Departament d'Economia i Coneixement, a la Secretaria d'Universitats i Recerca.

En els darrers quatre anys ha estat Primera Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Sitges i regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges. Consellera comarcal del Garraf.

Ha estat representant del Grup Municipal a la secció local d'ERC, secretària d'organització a la Comarcal del Garraf, Vicepresidenta de l'executiva Regional del Penedès i Consellera Nacional. Sòcia d’Assamblea Nacional Catalana i d’Òmnium Garraf.