Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Concert del DJ S. Nolla

  • Concert del DJ S. Nolla
  • 2021-08-04T20:45:00+02:00
  • 2021-08-04T21:30:00+02:00
  • DJ i Productor Musical nascut a Barcelona l'any 1967, apassionat de la música i de la ràdio amb vocació per la producció musical i disc-jockey. Inicis sempre vinculats amb la ràdio des de molt jove a la comarca, i especialista en Edits i Re-works, actualment és creador de swippers i jingles de Ràdio Sitges en la seva nova etapa. Fascinat per l'antic i vintage reinventa els clàssics de la musica Funky i Disco, mesclant i masteritzant de nou peces antigues donant-los un so actualitzat i renovat que s'han pogut escoltar en les seves actuacions com a DJ en els locals més prestigiosos de la comarca.
DJ i Productor Musical nascut a Barcelona l'any 1967, apassionat de la música i de la ràdio amb vocació per la producció musical i disc-jockey. Inicis sempre vinculats amb la ràdio des de molt jove a la comarca, i especialista en Edits i Re-works, actualment és creador de swippers i jingles de Ràdio Sitges en la seva nova etapa. Fascinat per l'antic i vintage reinventa els clàssics de la musica Funky i Disco, mesclant i masteritzant de nou peces antigues donant-los un so actualitzat i renovat que s'han pogut escoltar en les seves actuacions com a DJ en els locals més prestigiosos de la comarca.

Preus:

L'entrada té un preu general de 5€ i inclou l'accés a la zona Village del Festival Jardins Terramar des de les 20 h (però no inclou l'accés als concerts de l'Auditori). 

Les persones posseïdores d'una entrada per al concert de l'Auditori tenen l'accés al Village inclòs. 

També s'apliquen diversos descomptes.

General: 5,00€

Venda anticipada: - 15%

Carnet Jove (fins a 25 anys): - 50%

Carnet Blau+: - 40%

Carnet Blau S: Gratuït

Infants fins a 11 anys: Gratuït

Persones que realitzen la formació "Implica't a Sitges": Gratuït

  • Quan 04/08/2021 de 20:45 a 21:30
  • On Jardins Terramar (Escenari Village)
  • Descarregar al seu calendari iCal