Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Exposició ‘La Cubana 40+1. Un viatge del no res al 2021’

  • Exposició ‘La Cubana 40+1. Un viatge del no res al 2021’
  • 2021-06-17T00:00:00+02:00
  • 2021-09-26T23:59:59+02:00
  • L’exhibició no serà gens convencional, serà una exposició immersiva dins del món de La Cubana (sense gaire tecnologia digital) on el visitant podrà fer un recorregut per la història de la companyia explicat a través de les ‘seves coses’: escenografies, vestuaris, perruques, barrets, dentadures postisses, ulleres, cartells, retalls de premsa, fotografies, premis, records entranyables i tot allò que han anat acumulant i fent servir als seus muntatges al llarg de tota la seva història.
L’exhibició no serà gens convencional, serà una exposició immersiva dins del món de La Cubana (sense gaire tecnologia digital) on el visitant podrà fer un recorregut per la història de la companyia explicat a través de les ‘seves coses’: escenografies, vestuaris, perruques, barrets, dentadures postisses, ulleres, cartells, retalls de premsa, fotografies, premis, records entranyables i tot allò que han anat acumulant i fent servir als seus muntatges al llarg de tota la seva història.

Venda d’entrades: www.culturasitges.cat/entrades

Preus

General: 6€

Carnet Jove (fins a 25 anys), Carnet Blau+ *, Carnet de biblioteca i nens fins a 11 anys: 4,5€

Carnet Blau Social **, Amics dels Museus de Sitges, persones que realitzen la formació ‘Implica’t a Sitges’ i nens fins a 3 anys: gratuït

Subscriptors de La Vanguardia: 2x1

 

* usuaris que poden estar a l’atur, jubilades, que disposin d’un certificat que reconegui un grau de disminució igual o superior al 33%, així com famílies nombroses o monoparentals

 

** usuaris que els seus ingressos bruts anuals no superen l’indicador de renda de suficiència (IRSC) vigent

L’exposició es completa amb activitats paral·leles gratuïtes que tindran lloc al Cinema Retiro i el Teatre Prado. Al Retiro tots els dijous de juliol (a partir del dia 8) hi haurà projeccions dels capítols de la sèrie televisiva ‘Teresina S.A.’ (3 capítols per dia). Al Prado tots els dimarts de juliol, hi haurà projeccions audiovisuals de les obres teatrals que ha produït La Cubana. Les dues activitats són organitzades per les entitats culturals del municipi; la Societat Recreativa El Retiro i el Casino Prado Suburense, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges. A les activitats paral·leles s’hi podrà accedir amb el codi de l’entrada a l’exposició i amb reserva prèvia. Properament es donaran més detalls.

Televisió́ de Catalunya també participa d’aquestes activitats. Els vespres dels dissabtes del 12 de juny al 3 de juliol, al Canal 33, es podran veure alguns espectacles de la companyia (Gente Bien, Campanades de Boda, Cómeme el coco negro, L’Homenatge al Paral·lel) i també alguns capítols de Teresina S.A.

Horaris: de dimarts a diumenge. De 10 a 14h i de 18 a 21h

  • Quan 17/06/2021 a 26/09/2021
  • On Centre Cultural Miramar
  • Organitzador Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sitges i La Cubana
  • Descarregar al seu calendari iCal