Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Cronista Oficial de Sitges, Joan Yll Martínez, repassa el 2023

El resum de les activitats culturals, esportives, les festes, les tradicions i les curiositats del 2023 ja es poden consultar en línia telemàticament o en paper a les biblioteques de la vila i a l’Arxiu Històric de Sitges.

El regidor de Cultura, Albert Oliver-Rodés, ha lliurat la Crònica del 2023 maquetada a Joan Yll Martínez, el Cronista Oficial de la vila, en una trobada celebrada aquest dimecres.

Un any més Joan Yll Martínez fa un repàs dels esdeveniments, l’activitat cultural, esportiva i festiva de Sitges. El recull amb el resum del 2023 deixa constància també del dia a dia i anècdotes curioses de la vila. El document està publicat digitalment a la secció de Cultura del portal municipal i també es pot consultar en paper a les Biblioteques de Sitges i a l’Arxiu Històric de Sitges. 

Des del 2017, Joan Yll Martínez resumeix cada any amb l’objectiu de deixar per escrit la història i la vida social i cultural sitgetana. L’Ajuntament de Sitges promou aquesta iniciativa per preservar la memòria històrica de Sitges. Amb aquesta voluntat estan a l’abast de la ciutadania les memòries, escrites pel Cronista Oficial de la vila, i que recullen des de l’any 2017 fins al 2023.