Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

170 nedadors participen a la Marnaton eDreams Sitges- Port Ginesta

Els nedadors, en la seva majoria catalans però també d’altres procedències de l’estat espanyol, França o Suècia, van recórrer una distància de 10 quilòmetres.

La III edició de la Marnaton eDreams Sitges – Port Ginesta ha comptat amb 170 nedadors que han recorregut una distància de 10 quilòmetres en mar obert. La majoria dels participants eren catalans, encara que en aquesta convocatòria s'han inscrit nedadors procedents de la resta de l'estat espanyol, França o Suècia.

Inicialment, el mar es presentava tranquil i amb poc onatge. No obstant, durant els darrers quatre quilòmetres el mar de fons i la corrent en contra va dificultar la prova als nedadors.

Enguany, l'organització va invertir el recorregut respecte altres anys i la sortida es va fer en dues fases per a facilitar la travessia. A les 9 hores des de la platja de La Fragata sortien els nedadors, mentre que minuts més tard es donava el tret de sortida als participants de la modalitat combinada de caiac, pàdel i natació.

Els primers nedadors en finalitzar ho van fer en poc més de dues hores com el primer classificat, Marc Sánchez, que va assolir un temps de 2h10'37''. Els últims, en canvi, creuaven la meta gairebé cinc hores després. El guanyador del format combinada van ser Jorge Gari i Miki Domènech, que van necessitar 2h54'40'' per completar la travessia.