Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Arrenca l’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya

La jugadora navarresa Carlota Ciganda acaba líder empatada després de la primera jornada, amb les catalanes Elia Folch i Miriam Ayora seguint la seva estela al Club de Golf Terramar.

Carlota Ciganda ha fet bons els pronòstics que la situen com una de les favorites al triomf en aquest Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya i ha tancat la primera jornada al Club de Golf Terramar amb una targeta de 65 cops (-7).

El resultat de la jugadora navarresa, just el dia de Sant Fermí, només ha pogut ser igualat per la sueca Jessica Karlsson. Nou birdies i dos bogeys per a Carlota Ciganda, i sis birdies, un eagle i un bogey per a la golfista nòrdica.

“He jugat bé”, va resumir Carlota Ciganda amb un somriure. “El dia no estava fàcil, feia prou vent i el joc amb el drive m'ha costat una mica, però tot i així he començat amb tres birdies. Després he donat bons cops, he agafat força greens i he ficat bons putts. I els dos bogeys que he fet els he pogut recuperar al tram final de la meva volta”.

A la golfista pamplonesa se la veu a gust a Sitges i això es tradueix en un joc sòlid i gairebé sense fissures: “Quan joc a Espanya estic feliç, tinc la meva família, estic tranquil·la i sóc capaç de desconnectar quan acabo el meu partit. Aquí l'ambient és més relaxat, vaig una estona a la platja… En canvi, quan jugo als EUA penso més les coses, encara que sigui sense voler”, va confessar.

Aquesta primera jornada de l'Estrella Damm Ladies Open també ha deixat les bones actuacions de dues jugadores catalanes, la professional Elia Folch i l'amateur Miriam Ayora. Totes dues van concloure amb 69 cops (-3), cinc birdies i dos bogeys per a la primera, i sis birdies i tres bogeys per a la segona, que les situa en vuitena posició.

Després de les dues golfistes locals, Ana Peláez, Teresa Toscano i Carmen Alonso tampoc perden de vista les líders i comparteixen la desena segona posició amb targetes de 70 cops (-2). La malaguenya i la de Huelva van completar les seves voltes d'igual forma, amb quatre birdies i dos bogeys, res a veure amb la ronda de la val·lisoletana, que va signar un bogey, tres birdies, un eagle (deixant la bola a centímetres d'un albatros) i un doble bogey.

Demà es disputarà la segona jornada de l'Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya, després de la qual s'establirà el preceptiu tall a la classificació, que passaran les 60 primeres jugadores classificades més empatades.