Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Les Estades esportives 2022 comencen una edició de rècord amb 180 participants per setmana

Aquest any, després de les restriccions de la pandèmia, s’arriba a la xifra rècord de 720 participants al llarg de les 4 setmanes de juliol.

Les Estades esportives de Sitges, organitzades pel Departament d’Esports de l’Ajuntament, tanquen amb èxit la seva primera setmana. Un cop superades les restriccions sanitàries de les dues últimes edicions, enguany s’han batut xifres de rècord, ja que 720 nens i nenes passaran per aquestes Estades esportives fins al 29 de juliol. De fet, enguany es va registrar més peticions que mai, amb 894 sol·licituds, però les places disponibles eren 720, repartides en 4 setmanes.

El regidor d’Esports, Jaume Monasterio, considera que “les Estades esportives són una magnífica opció de combinar el lleure i l’esport en el nostre entorn de Sitges i així hi ha vist tantes famílies que hi ha volgut accedir”.   

Els infants inscrits a les Estades són alumnat de primària de Primària, que al llarg d’aquest mes de juliol gaudeixen d’una vintena d’activitats recreatives, aquàtiques, nàutiques, mediambientals, multiesport, d’arts marcials, escacs, zumba, castells, petanca, rugbi, hoquei herba, entre d’altres. Aquestes activitats es reparteixen de dilluns a dijous i el divendres es destina a una excursió  (Illa fantasia, Aqualeón, Aquopolis i les Deus Aventura).