Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya arrenca a la platja de la Fragata

Dotze golfistes de primer nivell van participar en la nova competició “Sitges Beach Golf Show”. L’Estrella Damm Ladies Open es celebrarà del 7 al 10 de juliol.

El “Sitges Beach Golf Show”, una nova competició de golf organitzada a la Platja de la Fragata, ha servit com a acte de presentació de l'Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya, que es disputarà al Club de Golf Terramar des d’aquest dijous 7 de juliol fins diumenge 10 de juliol.

L'esdeveniment va començar amb les paraules d'Anna Caula, secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, on va destacar “l'aposta per l'esport en general i el golf en particular, i l'èxit de programa com l'Esportcat Catalunya Challenge”.

Luis Miguel García, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Sitges, que va donar la benvinguda i va assenyalar “la importància de vincular el nostre municipi amb l'esport i el turisme esportiu i de qualitat”.

Josep Maria Gassó, president del Club de Golf Terramar, que es va mostrar "encantat de rebre les millors jugadores d'Europa i orgullós que el nostre recorregut estigui en les millors condicions per al torneig”.

Sergi Pérez, director de patrocinis d'Estrella Damm, va fer referència a “l'èxit que des de fa anys suposa per a la nostra firma recolzar el golf femení de primer nivell”.

Ramón Nogué, president de la Federació Catalana de Golf, es va mostrar “encantat amb la presència en aquest torneig del present i, sobretot, del futur del golf català”.

El “Sitges Beach Golf Show” va començar amb les dotze golfistes dividides en dos grups: les espanyoles Camilla Hedberg, Alexandra Vidal i Marta Pérez, l'australiana Whitney Hillier, la belga Manon de Roey i la índia Tvesa Malik, per una banda. I les espanyoles Carlota Ciganda, Daniela Campillo i Nuria Iturrioz, l'argentina Maggie Simmermacher i les angleses Alice Hewson i Meghan McLaren, de l'altra.

Tot i que el resultat era el menys important en aquesta autèntica festa del golf a la platja de Sitges, la jugadora més encertada i, per tant, guanyadora d'aquest “Sitges Beach Golf Show” va ser Nuria Iturrioz, amb un total de 25 punts, seguida de Carlota Ciganda i Alexandra Vidal, amb 10 punts cadascuna.

L’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya 2022, torneig del Ladies European Tour, compta el patrocini principal d’Estrella Damm i el patrocini institucional de la Generalitat de Catalunya. Son copatrocinadors l’Ajuntament de Sitges, Shell, el Grup Romeu, FIATC Assegurances, i Finisher., I col·laboren Audi Volkswagen Vilamobil (Mobility Partner), Kyocera (Document Solutions) i Riversa. Radio Sitges és el mitjà oficial.

 

 

 

 

 

 

 

 

Galeria d'Imatges