Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sitges tornarà a ser l’epicentre mundial del golf femení amb l’Estrella Damm Ladies Open

Carlota Ciganda encapçala un cartell de luxe, per a una competició que es disputarà del 7 al 10 de juliol al Club de golf Terramar de Sitges.

Sitges torna a posicionar-se en el mapa de l’esport femení i reedita un cartell de luxe per a l’edició del 2022 de l’Estrella Damm Ladies Open, amb Carlota Ciganda encapçalant un gran nombre de golfistes de primera línia internacional. Aquest campionat es disputarà a Sitges del 7 al 10 de juliol, al Club de Golf Terramar.

A més de Carlota Ciganda, també han confirmat que disputaran el torneig les golfistes més destacades del Ladies European Tour i algunes del LPGA, el circuit americà femení. Noms com l'espanyola Carlota Ciganda, la sueca Maja Stark, la danesa Emily Kristine Pedersen, la sud-africana Lee-Anne Pace o l'eslovena Pia Babnik, a més de la suïssa Albane Valenzuela, habitual jugadora del LPGA ompliran Sitges de golf de primer nivell.

La cinquena edició de l'Estrella Damm Ladies Open presentad by Catalunya comptarà amb les 126 millors golfistes europees i estarà dotat amb 300.000 euros en premis. Tota la informació del campionat es pot seguir al web mediterraneanladiesopen.com .