Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La platja de la Fragata s’omplirà de rugby aquest cap de setmana

Un miler d’esportistes participen d’aquest esdeveniment organitzat pel Rugby Club Sitges, amb el suport de l’Ajuntament.

Un miler de persones participaran, aquest dissabte i diumenge, en l’edició del 2022 del Torneig de Rugby platja 7 x 7 - Torneig Escola de Rugby Club Sitges, que es farà a la platja de La Fragata. Els partits tindran equips de set jugadors per banda, provinents de Catalunya i de diversos països, així com també hi haurà diverses edats.

El dissabte competiran, de 9 del matí a 9 del vespre, les categories Sub18, Rugby Touch, sèniors i veterans. El diumenge, de les 9 del matí a les 6 de la tarda, jugaran els Sub16, Sub14 i l’Escola de rugby (dels 4 als 12 anys).  

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio, explica que “tornar a veure la platja de la Fragata amb competicions esportives ens fa molt feliços, després d’aquestes dues últimes temporades on som conscients que els clubs hi han passat malament i s’han hagut d’adaptar a la situació sanitària”. Per Monasterio, “aquest torneig de rugby platja, a més, fa venir a Sitges gent de tot el món i reforça la nostra posició en el món del turisme vinculat als esports”.

A mesura que es vagin completant les categories, s’aniran lliurant els trofeus del torneig, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sitges.