Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El camp de futbol Nou Pins Vens ja té la nova gespa instal·lada

Les obres han durat les 5 setmanes previstes i els equips de la Blanca Subur ja tornen a entrenar i a disputar els partits de futbol.

El camp de futbol Nou Pins Vens ja torna a estar a disposició de la Blanca Subur, després que l’Ajuntament ha completat el canvi de gespa a l’estadi. Aquest dilluns a la tarda, els futbolistes ja han pogut entrenar-s’hi.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio Miró, explica que “s’ha accelerat la tramitació administrativa per poder finalitzar els treballs amb el menor temps possible. Ara la instal·lació ja és apta per a l’esport i hem prioritzat que la Blanca Subur pugui tornar a tenir els seus equips entrenant-se i jugant al Nou Pins Vens”. Monasterio assenyala que “malgrat les molèsties d’haver de traslladar els equips a mitja temporada esportiva, estem contents i ara la Blanca Subur té gespa en condicions per anys”.

El cost de l’obra de substitució de la gespa artificial del camp de futbol Nou Pins Vens ha estat de 297.418,32€. Ara mateix es disposa d’una gespa artificial d’última generació i s’han marcat les línies per tenir un camp de futbol per a equips de Futbol 11 i dos més per a equips de Futbol 7, tal com va demanar la mateixa Blanca Subur. A banda de la gespa, les quatre porteries dels dos camps de Futbol 7 són noves i traslladables amb unes rodes que no faran malbé la gespa, mentre que les dues porteries del camp gran també són noves i s’han ancorat al terra. El sistema per regar el camp també s’ha renovat amb 4 canons nous emergents.