Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La Cruyff Court Aitana Bonmatí acull la fase sitgetana del 1r Torneig 6 vs 6

Els partits es disputaran aquest dimecres de les 9.30 h a les 12.15 h i en sortiran dos equips classificats per a la fase regional.

La Cruyff Cort Aitana Bonmatí, a Sitges, serà l’escenari del 1r Torneig escolar 6 vs 6, aquest dimecres entre les 9.30h i les 12.15h, adreçat a l’alumnat de sisè de primària. D’entre els participants en les categories mixta i femenina en sortiran dos equips que representaran Sitges a la següent fase regional, com a vencedors de la categoria mixta i femenina en l’àmbit sitgetà. Les alumnes d’aquests centres poden decidir si defensen la seva escola amb un equip femení o dins d’un equip mixt.

Deu equips de les escoles Miquel Utrillo, Esteve Barrachina i Agnès de Sitges participaran d’aquesta primera edició, organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sitges i per la Cruyff Foundation. Aquesta és una competició que ja es juga a diferents països europeus, però que comença el seu camí a Sitges aquest dimecres.

Els dos equips que resultin guanyadors aniran a la fase regional, que està previst que es faci entre mitjans d’abril i principis de maig a la Cruyff Court de Les Roquetes (Sant Pere de Ribes). Els equips que superin aquesta nova eliminatòria aniran a disputar la fase nacional, el 21 de maig a Martorell. Finalment, qui guanyi a Martorell anirà a la fase europea, el 4 de juny a Martorell, on hi haurà equips d’Itàlia, Holanda i Dinamarca.