Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sitges acull la 21ena Caminada de Marxa nòrdica per a la gent gran

El circuit travessa entre 6 i 8 km del municipi i acaba amb un dinar als Jardins de Terramar.

Sitges torna a acollir la Caminada de Marxa nòrdica, promoguda per la Diputació de Barcelona i coordinada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sitges.

Aquest dimarts 11 d’abril, unes 180 persones provinents d’Artés, Les Franqueses del Vallés, Santa Coloma de Gramenet i també de Sitges faran un recorregut d’entre 6 i 8 km pel municipi, de 10h a 15.30 h, guiats per cinc dones del grup de gent gran de Sitges.

La caminada transcorre per les platges sitgetanes, entre la Marina d’Aiguadolç, passant pel Port d’Aiguadolç i fins a la platja de les Anquines on es preveu gaudir del mar, el sol i del paisatge marítim.

Per apuntar-se a aquesta cita sitgetana, es pot fer de forma gratuïta, fins dijous, de forma presencial a les oficines de la regidoria d’esports al Carrer del Cardenal Vidal i Barraquer, 20 (de 9h a 14h), per correu electrònic a esports@sitges.cat o bé per telèfon al 93 894 50 56.

L’activitat es tancarà als Jardins de Terramar amb un dinar, que posarà punt i final a una jornada esportiva dedicada a mantenir l’activitat física entre les persones grans.