Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Les Estades esportives d’estiu obren la inscripció dimecres vinent

La reunió informativa es farà el dimecres 3 de maig a les 18 h a l’Escola Utrill

L’Ajuntament de Sitges torna a organitzar les Estades esportives d’estiu, amb un ampli ventall d’activitats i la voluntat d’arribar a centenars de nens i nenes al llarg del mes de juliol. La primera reunió informativa es farà dimecres vinent, 3 de maig, a les 18 h a l’Escola Miquel Utrillo. El web municipal www.sitges.cat ja recull tota la informació de les Estades esportives 2023 i durant la reunió presencial de dimarts vinent es sortejaran les lletres de tall dels 4 torns, per inscriure infants en cas que hi hagi més demanda que oferta.

Les inscripcions a les Estades esportives d’estiu d’aquest 2023 comencen dimecres 3 de maig, a partir de les 9 h i s’allargaran fins al diumenge 14 de maig a les 23.59 h. Posteriorment, entre els dies 18 i 19 de maig es publicaran les llistes d’admesos i exclosos de cada torn, mentre que els dies 22 i 25 de maig es reserven per a les reclamacions i canvis. Les autoliquidacions per pagar les Estades esportives 2023 es poden començar a fer a partir del dilluns 29 de maig i s’han d’enviar amb el pagament fet entre el 5 i el 16 de juny.   

El primer torn de les Estades esportives 2023 s’iniciarà el dilluns 3 de juliol, mentre que el divendres 28 de juliol serà l’últim dia d’aquesta oferta de lleure i esport a Sitges. Diverses entitats esportives de Sitges també contemplen oferir activitats d’estiu als infants de Sitges durant els mesos de juliol i agost. Tota la informació es pot trobar a https://www.sitges.cat/serveis/esports/activitats-estiu .