Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Oberta la inscripció a les Estades esportives d’estiu 2023 fins el diumenge 14 de maig

Les lletres de tall -per si hi ha més demanda que oferta- són la H per al primer torn, la P per al segon torn, la I per al tercer torn i la Z per a l’última setmana.

La reunió informativa d’aquest dimecres a l’Escola Miquel Utrillo ha servit per presentar les Estades Esportives de l’estiu a Sitges i per sortejar les lletres de tall per ordenar les inscripcions de cada setmana en cas que hi hagi més demanda que les 180 places que s’ofereixen cada setmana.

Per al primer torn, del 3 al 7 de juliol, la lletra de tall per començar a fer les inscripcions seran els cognoms que comencin per la lletra H. Del segon torn, entre el 10 i el 14 de juliol, la lletra que ha sortit en el sorteig és la P. De cara al tercer torn (del 17 al 21 de juliol), la lletra és la I, mentre que per a l’última setmana (del 24 al 28 de juliol) la lletra serà la Z.   

L’Ajuntament de Sitges torna a organitzar les Estades esportives d’estiu, amb un ampli ventall d’activitats i la voluntat d’arribar a centenars de nens i nenes al llarg del mes de juliol. El web municipal www.sitges.cat recull tota la informació de les Estades Esportives 2023. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins el diumenge 14 de maig.  Posteriorment, entre els dies 18 i 19 de maig es publicaran les llistes d’admesos i exclosos de cada torn, mentre que els dies 22 i 25 de maig es reserven per a les reclamacions i canvis. Les autoliquidacions per pagar les Estades Esportives 2023 es poden començar a fer a partir del dilluns 29 de maig i s’han d’enviar amb el pagament fet entre el 5 i el 16 de juny.   

El primer torn de les Estades esportives 2023 s’iniciarà el dilluns 3 de juliol, mentre que el divendres 28 de juliol serà l’últim dia d’aquesta oferta de lleure i esport a Sitges. Diverses entitats esportives de Sitges també contemplen oferir activitats d’estiu als infants de Sitges durant els mesos de juliol i agost. Tota la informació es pot trobar a https://www.sitges.cat/serveis/esports/activitats-estiu .