Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sitges acull un partit internacional de rugbi aquest diumenge a Pins Vens

El partit enfronta les seleccions espanyola i la de Països Baixos en el marc de la Rugby Europe Championship del 2023.

Sitges torna a acollir un partit internacional d’alt nivell. Aquest cop, el rugbi femení serà el protagonista d’una cita que enfrontarà les seleccions d’Espanya i la dels Països Baixos, aquest diumenge a les 14 h al nou camp poliesportiu de Pins Vens. Aquesta nova instal·lació és la que utilitza el Rugby Club Sitges per als seus partits i entrenaments, i les seves condicions la fan òptima per rebre aquest tipus d’esdeveniments esportius.

L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell Abella, s’ha mostrat satisfeta que Sitges esdevingui un referent en el rugbi femení i ha explicat que “seguim treballant per potenciar l’esport femení, com ja hem fet acollint el Mundial femení d’escacs o el Ladies Open de golf”. L’Alcaldessa ha afegit que “portar aquests grans esdeveniments a Sitges no és senzill i hem d’agrair les ganes i la dedicació del Rugby Club Sitges per fer-ho possible”.

La capitana de la selecció espanyola, Laura Delgado, assegura que “estem molt concentrades a donar el màxim de nosaltres. Tenim una nova fornada de jugadores i molta il·lusió per entrar al pròxim Mundial”. El seleccionador espanyol, Juan Gonzàlez, desitja “aconseguir jugar un molt bon partit per anar sumant punts i victòries i també per a que les persones que vinguin a veure el partit vegin un bon espectacle”. A més, Gonzàlez ha remarcat que “les instal·lacions per a la pràctica del rugbi a Sitges són molt bones i la rebuda que ens ha fet el Rugby Club Sitges ha estat excepcional”.

El partit de diumenge serà el debut del combinat espanyol al Rugby Europe Championship 2023, una competició que van guanyar l’any passat. Davant seu tindran l’equip dels Països Baixos, que ha guanyat el primer partit d’aquest campionat (contra Suècia) i que presenta candidatura al títol.