Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Pavelló de Pins Vens va acollir la segona Copa Challenger de Taekwon-do ITF

La competició, celebrada dissabte, va reunir a més de 200 esportistes de diferents països com Irlanda, Anglaterra, Bélgica i Italia


El Pavelló Municipal de Pins Vens va ser l'escenari d'una de les grans competicions de Taekwon-do ITF a nivell nacional i internacional, celebrada el passat dissabte.

Es tractava de la 2ª edició de la Copa Challegner AETI, organitzada per l'Associació de Taekwon-do ITF Spartae, pertanyent a AETI i l'ITF d'Espanya.

Més de 200 esportistes, a nivell nacional i internacional, com Irlanda, Anglaterra, Bélgica i Itàlia i de tot el territori nacional, van celebrar les seves competicions dividits en les categories corresponents –segons les franges d'edat-, en les dues àrees de Formes i Lluita.

Cal destacar la gran afluència de públic, que va omplir les grades del pavelló de Pins Vens, i el gran desplegament de la organització, amb més de 40 àrbitres i jutges.

La competició va finalitzar amb l'entrega de premis als guanyadors de les diferents categories, presidida per la regidora d'esports de l'ajuntament Vinyet Lluís.

El Taekwon-do ITF –Taekwondo original- és un art marcial d'orígen coreà, que busca la formació de persones a través dels principis de la cortesía, integritat, autocontrol i esperit indomable. Uns principis que arriben a través de l'aprenentatge d'un sistema de defensa personal, que dóna confiança i seguretat en els esportistes que el practiquen.

La organització general del Campionat va anar a càrrec de l'instructor Fernando Pérez Martínez –VI Dan, President d'AETI i de la ITF d'Espanya, amb el recolzament del Director de l'Escola Spartae, Leonardo Monreal Molina –IV Dan.  general del Campeonato estuvo a cargo del Instructor Fernando Pérez Martínez VI Dan, Presidente de AETI y de la ITF de España, con el apoyo del Director de la Escuela Spartae, Leonardo Monreal Molina IV Dan.

Els organitzadors van agrair la col·laboració de la regidoria d'Esports, gràcies a la qual Sitges acull aquest campionat els darrers anys.