Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’Escola Esportiva Municipal obre avui les inscripcions

Els nens i nenes de P3 a 2n de Primària ja poden inscriure’s a les dues activitats que proposa el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Sitges: psicomotricitat i iniciació esportiva. L’activitat, que comença dilluns, es mantindrà fins al 18 de juny.

Els infants de P3 a 2n de Primària ja poden inscriure's a l'Escola Esportiva Municipal que ofereix grups de psicomotricitat i iniciació esportiva. Les activitats començaran el proper dilluns 1 d'octubre i s'allargaran fins el 18 de juny, seguint el calendari escolar. Les inscripcions es poden fer efectives a les oficines del Servei d'Esports de l'Ajuntament de Sitges, al Pavelló de Pins Vens, de les 09.00 a les 15.00 i a la recepció del mateix equipament de les 17.00 a les 20.00 hores.

El grup de psicomotricitat, que disposa de 15 places, es dirigeix a infants de P3, P4 i P5 i tindrà lloc els dilluns i dimecres a les escoles Miquel Utrillo, Esteve Barrachina i Maria Ossó, de les 16.30 a les 18.00 hores.

Pel que fa a l'escola d'Iniciació Esportiva, l'activitat s'adreça als alumnes de 1r i 2n de Primària i les classes seran els dimarts i els dijous a les escoles Miquel Utrillo i Esteve Barrachina, també de les 16.30 a les 18.00 hores. Les places s'han limitat als 20 participants.

El preu dels cursos és de 40€ el primer trimestre, que s'abonaran per domiciliació bancària, i a partir del gener la quota serà de 60€ trimestrals. Per fer efectiva la inscripció els participants hauran d'abonar, mitjançant compte bancari, 5'5€ anuals en concepte de mútua esportiva i lliurar el comprovant de pagament a l'hora de formalitzar la inscripció.